Veda Yoga

"Är du nyfiken på yoga och vill ta del av vårt breda utbud av olika yogaklasser varje vecka?

Kom till oss på Veda - en trappa upp från Idrottskliniken City. Vi erbjuder yogaklasser både morgon, lunch, eftermiddagar, kvällar & helger. Vi är stolta över både antalet och bredden av yogaklasser hos oss. Här finns lugna, mjuka pass för dig som vill landa i vila och återhämtning och mer utmanande yoga för dig som gillar att utforska kropp & sinne. Här finns en stor, vacker yogasal, mysig lounge och omklädningsrum med skåp och dusch både för herr & dam.

 

Yoga kan vara ett nyttigt komplement till dig som tränar mycket och vill öka din balans, koordination och rörlighet.

Yoga kan också innebära välgörande andningsövningar och avslappningstekniker för dig som vill sänka stress och spänningar.

 

Vill du veta mer om hur yogans tekniker kan skapa en djupare träning och mer hållbar vardag för dig, hör gärna av dig till info@vedyoga.se så berättar vi mer.

Du kan också titta in på vår hemsida och läsa mer om våra olika event, kurser & schema här: www.vedayoga.se

 

Yogaklasser & PT

På våra gruppklasser och Yoga PT använder vi oss av yogamattan och ibland även pilatesboll, block/klossar, gummiband och mjuka redskap som kudde, bolster och filtar. Allt finns här på plats att låna.

Du kan också boka Yoga PT i Garudamaskinen som är en exklusiv maskin där vi med stora rörelser jobbar på små detaljer för att utmana rörlighet, balans, styrka och fokus.

Välkommen.

Kontakt

Veda Yoga
Kungsgatan 11
352 31 Växjö
 
Telefon
0470-57 57 14
073-803 65 20


info@vedayoga.se
 

vedayoga.se